Trade Compliance diensten

Your Sanctions & Export Controls Toolbox

Trade Compliance Services

Sancties en export control zijn essentieel voor elk bedrijf dat betrokken is bij internationale handel. Dit geldt niet alleen voor bedrijven die producten exporteren naar andere landen, maar ook voor het leveren van software, technologie en diensten. Wij bieden export control due diligence diensten om bedrijven hierbij te ondersteunen. De diensten leveren we aan alle lagen te beginnen bij export control op management niveau.

Onze trade compliance klanten maken gebruik van onze consultancy dienstverlening welke gericht is op het ondersteunen van alle bedrijven en instellingen bij het voldoen aan de regelgeving en wetten die hun werkzaamheden reguleren.

Sancties & Export Control Toolbox

Export control diensten zijn met name belangrijk voor bedrijven die handelen in gevoelige of gereguleerde items, zoals militaire of dual-use goederen, of activiteiten hebben in landen waar sanctieregimes van toepassing zijn. Onze “Sanctions & Export Control Toolbox” biedt u alle middelen om op correcte wijze te implementeren, zoals onze classificatie tools.

Naast het waarborgen van naleving van de voorschriften, kunnen wij u ook helpen uw risico’s te beheren. Deze diensten bieden begeleiding bij het beperken van de mogelijke risico’s van zakendoen met specifieke landen of entiteiten, zoals het vormgeven van uw KYC due-diligence proces (screenen van klanten en partners).

Wij voeren sanctie analyses uit om ervoor te zorgen dat u geen transacties aangaat met gesanctioneerde partijen of de sanctiewetgeving overtreedt.

Dienstverlening

Wij bieden ondersteuning aan onder andere:

  • Bedrijfseigenaren, board of directors, supervisory board members
  • Financiering en Verzekeringen
  • Legal en/of legal compliance
  • Supply Chain, procurement en operations
  • Treasury & Finance
  • Risk en/of Quality Management
  • Internal audit teams
  • Project managers

Ondersteuning aan bedrijfsleven

Vraagstukken en ondersteuning worden veelal verzocht door internationaal opererende ondernemingen, onderzoeksbureaus, universiteiten, start-ups, brancheorganisaties en bank- en verzekeringswezen. Wij bieden onze exportcontrole diensten aan alle bedrijven en/of instellingen, inclusief onze trade compliance tools.

Heeft u een vraag of wilt u een overleg met ons inplannen, neem dan contact met ons op.

Phone:
+31-(0)6-47037633

Email:
info@tradecontrolscompliance.com

Address:
Grondmolen 70
3352 CC
Papendrecht

KVK:
90285263

VAT:
NL004734079B30

BANK:
NL24KNAB0613863682

Website:
https://tradecontrolscompliance.com

Trade Controls Compliance Contact

Trade Controls Compliance Contactformulier

Your Sanctions & Export Controls Toolbox

Als u vragen heeft over onze dienstverlening of geïnteresseerd bent, kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Met ons Trade Controls Compliance contactformulier kunt u uw gegevens bij ons achterlaten, vervolgens zullen wij met u contact opnemen. Indien gewenst kunt u via formulier al meer details opgeven omtrent u vraagstuk op gebied van export control, supply chain security of trade compliance. 

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens conform de privacywetgeving en streven ernaar om binnen twee werkdagen op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw interesse in ons Trade Controls Compliance. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via onze Trade Controls Compliance LinkedIn page of direct met Robert van de Ruit.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Name