Over ons: Ontmoet onze compliance professionals en specialisten

Introductie tot onze compliance professionals

We begonnen onze reis in 2023, toen Robert van de Ruit Trade Controls Compliance oprichtte, een baken van ondersteuning in het complexe landschap van export control en sanctiewetgeving. Onze diensten zijn op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij uw behoeften. Intussen met een team van compliance professionals en specialisten. Waarmee we onze oplossingen richten op uw export control officer, en de achterliggende organisatie, en voldoen aan uw behoeften op gebied van trade compliance. Of kunt u onze Export Control Officer inschakelen als u nog met uw compliance reis moet beginnen?

Onze Compliance Expertise

Kennis van regulatory compliance

In het bijzonder zien we een steeds veranderende wereld met zich snel ontwikkelende geopolitieke situatie. Met de bedoeling om te zijn verankerd qua ondersteuning in het Europese export control regime en sanctiewetten. Dit zodat Europese bedrijven hulp kunnen krijgen.

Om succesvol te zijn, moet uw bedrijf de politieke en economische situatie begrijpen. Dus u moet de export control wetten in de Europese Unie en daarbuiten ook begrijpen. Ondanks dat, onze compliance specialisten bieden u een toolbox met oplossingen die u in staat stellen snel te reageren op veranderende marktomstandigheden. Om kort te gaan wordt onze missie belichaamd in onze slogan: “Your Sanctions & Export Control Toolbox.”

Industrie specifieke specialismen

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van tools. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van advies over export control en sanctie wetgeving. Daarom kunnen we uw coulancebeleid verbeteren. Wij helpen je bij compliance vakgebieden, zoals mensenrechten, risicomanagement in de supplychain en douanezaken. Dankzij de kennis die onze compliance specialisten hebben opgedaan, kunnen wij u de totaalaanpak bieden die nodig is op het gebied van trade compliance. 

Maak kennis met onze Compliance Specialisten

We hebben meer dan een decennium ervaring als export control officer. Robert heeft, als US Export Controls Specialist, een uitgebreid begrip van compliance opgedaan in verschillende bedrijfseenheden en industrieën. Wij zijn een team van compliance specialisten dat pragmatische oplossingen biedt, zodat uw organisatie volledig begrepen wordt. Onze werkwijze is dat we altijd maatwerk leveren. Alleen dan kan een compliance programma succesvol zijn. Wij helpen u aan uw behoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor onze Compliance Professionals

Het kan een uitdaging zijn om in een complexe geopolitieke wereld te navigeren. Wij hebben een team van compliance professionals en specialisten die u volledig kunnen helpen bij het uitstippelen van uw koers. We willen u graag ontmoeten en praten over hoe we u kunnen helpen.

Onze export control afdeling is er voor u, en we zullen u op de hoogte houden van onze laatste nieuwsberichten. Wanneer u zich aansluit bij ons, zult u de mensen achter onze compliance oplossingen ontmoeten en zien wat wij voor u kunnen betekenen in deze complexe wereld.

Over ons ontmoet onze compliance professionals

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen, een sparringsessie of een intakegesprek om te zien hoe wij u kunnen helpen navigeren in deze geopolitiek complexe wereld. Wij helpen u graag met onze export control ondersteuning en graag wijzen wij u op onze nieuwsberichten.

Robert van de Ruit
“Running a marathon requires perseverance, focus, and a strategy. The same applies to business – you must be willing to see the long-term, focus on your goals, and have a strategy to be successful.”

Trade Controls Compliance Contact

Your Sanctions & Export Controls Toolbox

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u geïnteresseerd bent of vragen heeft. Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We behandelen uw gegevens met zorg en reageren meestal binnen twee werkdagen. Hartelijk dank voor uw belangstelling in Trade Controls Compliance. 

Als u meer informatie wilt, bezoek dan onze Trade Controls Compliance LinkedIn pagina of de pagina van oprichter Robert van de Ruit.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Name

Phone:
+31647037633

Email:
info@TradeControlsCompliance.com / RobertvdRuit@TradeControlsCompliance.com

Address:
Grondmolen 70, 3352 CC
Papendrecht, The Netherlands

KVK:
90285263

VAT:
NL004734079B30

BANK:
NL24KNAB0613863682