Trade Controls Compliance

Your Sanctions & Export Controls Toolbox

Export control officer

Export control ondersteuning

Trade Controls Compliance is opgericht door Robert van de Ruit. Om te ondersteunen op het gebied van export controls en sanctie wetgeving in een steeds complexer geopolitiek landschap. Daarmee bieden wij onze export control officer services met op maat gemaakte dienstverlening en toegepast conform uw wensen.

Geopolitiek

Het landschap evolueert voortdurend, met een wildgroei aan verschillende soorten sancties en export controls regimes over de hele wereld en uw export control Nederland beleid als startpunt.

Als u morgen de concurrentiestrijd wilt winnen, moet uw bedrijf zich vandaag al bewust zijn van de geo-politieke en economische context waarin de export controls Nederland regelgeving wordt opgelegd. 

Alleen dan kunt u tijdig inspelen op mogelijke veranderingen in de marktomstandigheden. Hiermee kunnen wij als trade compliance officer meerwaarde aan u leveren.

Als gevolg van de ontwikkelingen is het onze bedoeling om u een compliance toolbox met oplossingen aan te bieden. Naast onze tools bieden wij onze export controls dienstverlening en advies aan om u te ondersteunen.

 

 

Onze missie

Daardoor is het onze missie om u te voorzien van inhoud die u informeert en ondersteunt bij het voeren van een trade compliance beleid op het gebied van export controls en sanctiewetgeving. Daarnaast bieden wij u ondersteuning op gerelateerde trade compliance gebieden zoals mensenrechten, supply chain security risk management en douanezaken.

Ervaring

Trade Controls Compliance is opgericht door Robert van de Ruit. Hij is al ruim 10 jaar expert als export control officer met daarnaast langdurig kennis opgedaan in alle facetten van trade compliance en is officieel getrainde US Export Controls Specialist.

Als certified compliance officer heeft Robert ervaring opgedaan in vrijwel alle bedrijfsonderdelen en diverse industrieën. Wat resulteert dat de trade compliance expert pragmatische oplossingen biedt, wij begrijpen hoe u, uw organisatie en uw werknemers werken en denken. Uw trade compliance officer zorgt dat de dienstverlening op uw situatie toegepast wordt en wij leveren altijd maatwerk.

Export control officer

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen, een sparringsessie of een intakegesprek om te zien hoe wij u kunnen helpen navigeren in deze geopolitiek complexe wereld. Wij helpen u graag met onze export controls ondersteuning en graag wijzen wij u op onze nieuwsberichten.

“Running a marathon requires perseverance, focus, and a strategy. The same applies to business – you must be willing to see the long-term, focus on your goals, and have a strategy to be successful.”

Phone:
+31-(0)6-47037633

Email:
info@tradecontrolscompliance.com

Address:
Grondmolen 70
3352 CC
Papendrecht

KVK:
90285263

VAT:
NL004734079B30

BANK:
NL24KNAB0613863682

Website:
https://tradecontrolscompliance.com

Contact Form

Trade Controls Compliance Contactformulier

Your Sanctions & Export Controls Toolbox

Als u vragen heeft over onze dienstverlening of geïnteresseerd bent, kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Met ons Trade Controls Compliance contactformulier kunt u uw gegevens bij ons achterlaten, vervolgens zullen wij met u contact opnemen. Indien gewenst kunt u via formulier al meer details opgeven omtrent u vraagstuk op gebied van export control, supply chain security of trade compliance. 

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens conform de privacywetgeving en streven ernaar om binnen twee werkdagen op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw interesse in ons Trade Controls Compliance. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via onze Trade Controls Compliance LinkedIn page of direct met Robert van de Ruit.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Name